Oko Planete

Filteri

Najvažnija sposobnost je biti na raspolaganju

Pratim dešavanja na fudbalskoj sceni Evrope, kao i većina ljubitelja sporta sa ovih prostora, posebno me interesuju takmičenja u „ligama petice“ (Engleska, Španija, Nemačka, Italija i Francuska), navijam za klubove koji imaju određenu boju i one koji u svojim redovima imaju ljude iz Srbije (patriotski deo navijačke strasti). 

Pročitaj više

Samo za Vas

Tvoj jedinstveni SMS/Viber kod donosi ti od 10 do 30% popusta na proizvode iz NOVE PROLEĆNE kolekcije ili na SVE VEĆ do 60% SNIŽENE proizvode, a celokupnu ponudu ove akcije možeš pogledati ovde.

Pročitaj više

Čišćenje!

VELIKO ČIŠĆENJE!

Pravi je trenutak za VELIKO ČIŠĆENJE! Pripremili smo za vas dodatnih 20% do 50% popusta na SVE proizvode VEĆ SNIŽENE do 60%!

Pročitaj više

Koliko košta da se napravi par patika?

Oko Planete prenosi tekst sa sajta solereview koji se detaljno pozabavio temom o kojoj se i kod nas, a očito i na mnogo razvijenijem tržištu kao što je američko, dosta raspravlja, neretko bez sagledavanje kompletne slike, već isključivo iz ugla subjektivnog osećaja osobe koja iznosi svoje mišljenje.

Pročitaj više

Predstavljamo: Icepeak

ICEPEAK je finski brend koji je nastao 1996. godine u kompaniji koja se proizvodnjom tekstilnih proizvoda bavi već 110 godina. L-Fashion Group je osnovan kao porodično preduzeće još daleke 1907. godine u Finskoj, a danas je jedan od najvećih proizvođača odeće na celom Skandinavskom poluostrvu.

Pročitaj više