Planeta Sport širi prodajnu mrežu: U samo 10 dana otvorili smo čak dve radnje!

Vođeni željom da našem tržištu ponudimo najraznovrsniju sportsku garderobu, aksesoare i opremu, odličnog kvaliteta i povoljnih cena, Planeta Sport nastavlja da širi lanac svojih objekata. Samo u 2019. godini otvorili smo nekoliko prodavnica, u Požarevcu, Prijepolju i Novom Sadu, ali tu se nismo zaustavili!

Već u maju mesecu kompanija Planeta Sport otvarila je veliku radnju u Smederevskoj Palanci, a ubrzo zatim, 23. maja, otvara novu radnju u tržnom centru Ada Mall u Beogradu.

Ponosni što otvaramo 73. radnju u Srbiji, verujemo da će naša najnovija prodavnica u Adi Mall u Beogradu svojom lokacijom, širokim asortimanom i pristupačnim cenama postati omiljena destinacija za kupovinu.

Osim prepoznatljivog koncepta i dizajna radnje, koji su snažno fokusirani na funkcionalnost, kupce će čekati najbolja ponuda sportskih i lifestyle komada. Tako će potrošači mogu da uživaju u kupovini renomiranih svetskih brendova Nike, adidas, Reebok, Ellesse, Umbro, New Balance, ali i naše robne marke Rang!

U ponudi su muška, ženska i dečija sportska odeća, obuća i oprema, čime je potrošačima omogućeno da kompletnu kupovinu obave na jednom mestu.

Ponosni na novi uspeh, pozivamo vas da dođete u 24.05.2019. godine na VELIKO OTVARANJE Planete Sport u Beogradu, u tržnom centru Ada Mall, koji se nalazi na mestu nekadašnje fabrike Minel u Radničkoj ulici, kako biste doprineli fenomenalnoj atmosferi.

Povodom otvaranja Planeta Sport je za sve svoje kupce pripremila 20% popusta SVE, apsolutno SVE u radnji!

Ne propusti ovu jedinstvenu šansu za šoping i doživi novo iskustvo uz najpovoljnije cene sportske odeće i opreme!