Oko Planete

Filteri

Šik u gradu, ali i na planini: Ove zime izaberi Ellesse

Poznati italijanski brend Ellesse u svojoj celokupnoj modnoj liniji nudi garderobu, obuću i aksesoare koji predstavljaju spoj sportskog, šik i urbanog stila! Iako je danas prepoznatljiv po svojoj retro estetici, brend je sredinom 20. veka izgradio ime na komfornoj i kvalitetnoj liniji odeće koja je bila namenjena svim ljubiteljima sporta, posebno tenisa.

Pročitaj više

Tri razloga zašto ove zime treba da nosite Kander obuću

Tri razloga zašto ove zime treba da nosite Kander obuću

Brend Kander, koji je dugo na tržištu outdoor opreme, najbolji je predstavnik balansa vodonepropusnosti i prozračnosti obuće, koja je sposobna da se suoči sa bilo kakvim vremenskim uslovima kao što su kiša, sneg, blato, klizav ili suv teren.

Osim što pruža otpornost na vodu, koja je veoma važna tokom zimske sezone, Kander obuća poseduje još neke kvalitete po kojima se razlikuje i izdvaja od drugih.

U nastavku vam otkrivamo zašto Kander cipele zaslužuju da se nađu na vašoj šoping listi:

Upotreba pametnih tkanina

Ovaj sportski brend se prvenstveno bavi proizvodnjom izuzetno kvalitetnih cipela za sve ljubitelje outdoor aktivnosti. Pri projektovanju i proizvodnji svakog modela, Kander akcenat stavlja na upotrebu nove generacije pametnih tkanina i tehnologija, što znači da u snežnim i kišnim vremenskim uslovima može biti izložena vodi, a da pri tom ne propusti ni kapljicu.

CIPELE FUJI KIDS GG - KARO183303-02

Zadovoljava sve uslove obuće za hajking

Brend Kander avanturistički način života i ljubav prema planini i planinarstvu prenosi na kolekcije obuće koje predstavljaju mešavinu tradicije, stila i urbanog života. Samim tim, on ispunjava i zadovoljava sve standarde koje zimska obuća treba da poseduje. Preporučuje se za sneg i niske temperature i predstavlja savršen izbor za planinu i zimske aktivnosti, poput hajkinga.

CIPELE LUCAS MID M - KAC173113-01

Moderan dizajn za aktivan način života

Unikatan dizajn i pažljivo osmišljeni detalji iz kolekcije stavljaju brend Kander u red moderne obuće u kojoj se može nesmetano voditi užurbani i aktivni lajfstajl. Zato su cipele ove robne marke savršen izbor kada želite komfor tokom šetnje u gradu, za šoping ili put van grada, uz odličan stilski efekat.

Kander cipele

Na osnovu svega nabrojanog možemo da kažemo da su neverovatna udobnost, toplota, waterproof tehnologija, kao i odličan odnos cene i kvaliteta, samo neki od razloga zašto bez razmišljanja treba da izaberete cipele brenda Kander!

Zato je naša preporuka da ove zime udovoljite svojim nogama i dajte im priliku da se opuste uz Kander - nećete biti razočarani.

CIPELE FUJI KIDS GG - KARO183303-02

Više o brendu i tehnologiji možete saznati OVDE.

Počelo je okupljanje

Svetlogorsk je, kao i našim orlovima, odredjen kao glavna baza odakle ćemo poći na, najverovatnije, odlučujuću utakmicu naše reprezentacije za plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva.

Pročitaj više