Oko Planete

Filteri

Samo za Vas

Tvoj jedinstveni SMS/Viber kod donosi ti od 10 do 30% popusta na proizvode iz NOVE PROLEĆNE kolekcije ili na SVE VEĆ do 60% SNIŽENE proizvode, a celokupnu ponudu ove akcije možeš pogledati ovde.

Pročitaj više

Čišćenje!

VELIKO ČIŠĆENJE!

Pravi je trenutak za VELIKO ČIŠĆENJE! Pripremili smo za vas dodatnih 20% do 50% popusta na SVE proizvode VEĆ SNIŽENE do 60%!

Pročitaj više

Koliko košta da se napravi par patika?

Oko Planete prenosi tekst sa sajta solereview koji se detaljno pozabavio temom o kojoj se i kod nas, a očito i na mnogo razvijenijem tržištu kao što je američko, dosta raspravlja, neretko bez sagledavanje kompletne slike, već isključivo iz ugla subjektivnog osećaja osobe koja iznosi svoje mišljenje.

Pročitaj više

Predstavljamo: Icepeak

ICEPEAK je finski brend koji je nastao 1996. godine u kompaniji koja se proizvodnjom tekstilnih proizvoda bavi već 110 godina. L-Fashion Group je osnovan kao porodično preduzeće još daleke 1907. godine u Finskoj, a danas je jedan od najvećih proizvođača odeće na celom Skandinavskom poluostrvu.

Pročitaj više

Taj ludi, ludi fudbal!

Apsolutno najpopularniji i najrasprostranjeniji sport na svetu...Više od igre... Nekima pitanje života ili smrti... Zbog njega su počinjali ratovi, ali su međusobne mečeve igrale i zaraćene strane.

Pročitaj više

CONVERSE - beskrajna priča

Jedna od američkih ikona su svakako čuvene starke koje predstavljaju najprepoznatljiviji i najpopularniji proizvod kompanije koja je osnovana daleke 1908. godine od strane Marquis Mills Converse. Od 2003 godine postaje deo Nike Inc.

Pročitaj više

8 jedinstvenih

Fudbal je svakako najpopularniji sport na svetu koji se igra na svakom kontintentu i uvek privlači publiku, bilo da igra ekipa iz kraja ili neki od najpoznatijih klubava ili reprezentacija.

Pročitaj više

Kander brend u Planeti!

Kander je najbolji predstavnik balansa vodonepropusnosti i prozračnosti obuće, koji je doveo nove generacije pametnih tkanina i tehnologija, sposobnih da se suoče sa bilo kakvim vremenskim uslovima kao što su kiša, sneg, blato, klizav ili suv teren.

Pročitaj više