VELIKA VIKEND AKCIJA! DO -40% NA SVE NOVO!

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, obaveštavamo vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.

Izjavu o odustanku od ugovora možete preuzeti ovde.

Izjavu je potrebno da odštampate, popunite podatke koji nedostaju i potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica), pošaljete na adresu:

PLANETA SPORT (sa naznakom za web shop) 
Lole Ribara 129
11272 Dobanovci
Kontakt 0800 001 001

Takođe, možete nas kontaktirati putem e-maila na info@planetasport.rs ili besplatnim pozivom iz fiksne mreže na 0800 001 001, kao i pozivom iz mobilne mreže na 069 8001 001.
Naši operateri će vam tražiti informaciju o artiklima koje želite da vratite i broju porudžbine, posle čega će vam stići e-mail sa detaljnim uputstvima za dalje postupanje, kao i sa dokumentom, tj. izjavom.

Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Trgovac ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da roba nije vraćena u stanju u kome je isporučena a usled potrošačevog neadekvatnog rukovanja istom.

Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu ili poslati artikal koji želite za zamenu.

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, povraćaj ćemo vršiti isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. Da bi vam izvršili povraćaj sredstava neopohodno je da roba za koju se vrši povraćaj novca, kao i popunjena i potpisana izjava, budu dostavljeni na gorenavedenu adresu. Ispravnost podataka u izjavi garantujete svojim potpisom, tj. pečatom.

Takođe, od sada sve web porudžbine kupac može da vrati u bilo kojoj od 90 Planeta Sport radnji.

Planeta Sport svim kupcima omogućava da web porudžbine, ukoliko Vam ne odgovaraju, vratite u bilo koju od 90 Planeta Sport radnji širom Srbije.

Prilikom povrata artikala, možete da izaberete jednu od dve opcije:

  1. Da Vam isplatimo sredstva na tekući račun
  2. Da Vam vratimo novac na poklon karticu koju možete da iskoristite odmah ili u periodu od godinu dana