Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj 0800 001 001 ili 069 8001 001 ili nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@planetasport.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 0800 001 001 ili 069 8001 001, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@planetasport.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definisan Pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice (preuzmite). Robu zajedno sa obrascem Zahteva za reklamaciju (preuzmite) treba da pošaljete na adresu PLANETA SPORT (sa naznakom za web shop), Ustanička 64a, 11000 Beograd.

Ukoliko želite da reklamirate proizvod Planet Bike-a potrebno je da popunite obrazac Zapisnik o tehničkoj reklamaciji (preuzmite) i isti pošaljete na adresu info@planetasport.rs. Obavezno prijavljujete oštećenja prilikom prijema u roku od 24h.

Brza isporuka
Besplatna dostava preko 6.000.00 RSD
Sigurna kupovina