Od 20% do čak 70% popusta na APSOLUTNO SVE- od 17. do 19.5.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, obaveštavamo vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.

U slučaju odustanka od ugovora, potrebno je da nas kontaktirate putem e-maila na info@planetasport.rs ili besplatnim pozivom iz fiksne mreže na 0800 001 001, kao i pozivom iz mobilne mreže na 069 8788 390.
Naši operateri će vam tražiti informaciju o artiklima koje želite da vratite i broju porudžbine, posle čega će vam stići e-mail sa detaljnim uputstvima za dalje postupanje, kao i sa dokumentom, tj. izjavom.
Izjavu je potrebno da odštampate, popunite podatke koji nedostaju i potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica)i zajedno sa robom, pošaljete na adresu:

PLANETA SPORT
Ustanička 64a
11000 Beograd
Kontakt 0800 001 001

Paket koji sadrži robu za povraćaj je potrebno čvrsto upakovati i oblepiti samolepljivom trakom.
Proizvodi koji se vraćaju usled odustanka od ugovora moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i zapakovani u originalnu ambalažu.

Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu ili poslati artikal koji želite za zamenu.

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, povraćaj ćemo vršiti isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. Da bi vam izvršili povraćaj sredstava neopohodno je da roba za koju se vrši povraćaj novca, kao i popunjena i potpisana izjava, budu dostavljeni na gorenavedenu adresu. Ispravnost podataka u izjavi garantujete svojim potpisom, tj. pečatom.

Brza isporuka
Besplatna dostava preko 1.000.00 RSD
Sigurna kupovina