WINTRO - Urbana zimska kolekcija za sve prilike

 

Stavljajući kvalitet u prvi plan, Wintro je najveću pažnju usmerio na vrhunsku tehnologiju izrade, kako bi pružio zaštitu od hladnoće i vetra - svaki komad iz kolekcije poseduje pažljivo osmišljen detalj poput produženih rukava, podesivih kapuljača ili unutrašnje zaštite od snega.

Ali to nije sve! Wintro je posebnu pažnju usmerio ka trendovima, te damama može da ponudi jakne, ski pantalone i aksesoare modernog dizajna, osvežene šik dezenima. Naša poznata blogerka Milena je samo jedna od mnogih žena koje su oduševljene kolekcijom brenda Wintro, a ocenila ju je dobitnom kombinacijom za zimu – u pogledu kvaliteta i povoljne cene.

U svojoj ponudi Wintro nije zaobišao ni decu, pa se može pohvaliti čarobnim modelima jakni, kapa i rukavicama koje obezbeđuju neophodnu toplotu i udobnost za sve sportske aktivnosti.

Muškarci koji žele da postignu udoban i interesantan stajling, uz potpun osećaj komfora i zaštitu od hladnoće, u bogatoj ponudi ove robne marke sigurno mogu da pronađu idealan komad za sebe. Nose ga i naši vrhunski sportisti! To je potvrda kvaliteta.

↓↓Pogledajte naš Social Wall na Instagramu!↓↓