Planeta Sport otvara drugu radnju u Kruševcu, a 76. u Srbiji!

Planeta Sport otvara drugu radnju u Kruševcu, a 76. u Srbiji!

Pozivamo vas da 26.09. dođete na veliko otvaranje nove Planeta Sport radnje u Kruševcu, na adresi Krfska br.9. Za vas smo spremili -20% popusta na apsolutno sve proizvode!

Poželite dobrodošlicu novoj sezoni sa Planeta Sport modernom i kvalitetnom odećom, garderobom i aksesoarima koji su stigli u pravi čas – pred početak jeseni.

Sada je prava prilika da nas posetite i obnovite svoj ormar artiklima iz najnovije kolekcije poznatih sportskih brendova među kojima su Nike, adidas, Reebok, New Balance, ali i naša robna marka Rang, koja postaje sve omiljenija među obožavaocima sportske mode.

Raznovrsnost modela i stilova garantuje mogućnost izbora za svaku priliku, tako da ćete na jednom mestu da pronađete sve što vam je potrebno za dolazeću sezonu– patike, cipele, jakne, trenerke, dukseve...

Osim toga, posebnu pažnju skrećemo i na aksesoare i sportske rekvizite koji će vaš trening podići na viši nivo i pružiti potpunu udobnost neophodnu za vaše omiljene aktivnosti.

Kako bi kupovina bila kompletna, a vi uživali u svakom trenutku, potrudili smo se da osmislimo koncept prodajnog prostora koji će vam pružiti nesvakidašnje šoping iskustvo! Vaša poseta će nam predstavljati zadovoljstvo, a naš prodajni tim će se potruditi da vam kupovinu učini što prijatnijom – zato ne propustite VELIKO OTVARANJE zakazano za 26.09!

Vidimo se u Kruševcu, na adresi Krfska br.9!