Od sada i u Kragujevcu! Otvara se treća Planeta Sport outlet radnja

Vođeni ciljem da budemo prisutni na celoj teritoriji Srbije, ali i da našim potrošačima pružimo najpristupačniju robu na tržištu, kompanija Planeta Sport kontinuirano širi mrežu prodajnih objekata!

Nakon svečanog otvaranja radnji u Novom Sadu, Smederevskoj Palanci, Prijepolju i Beogradu, istim entuzijazmom nastavljamo da rastemo i da se razvijamo!

Prateći potrebe tržišta, ali i želje potrošača koji su u potrazi za kvalitetnom ponudom sportske i lajfstajl obuće i odeće, rešili smo da otvorimo specijalizovanu outlet radnju u samom srcu Kragujevca!

Na adresi Dr Zorana Đinđića, u suterenu robne kuće, nalazi se naša nova radnja koja će vam omogućiti jedinstveno šoping iskustvo!

U prijatnom ambijentu prodavnice, za koju je posebno zaslužan moderan i funkcionalan enterijer, možete pronaći asortiman od preko 4.000 proizvoda na velikom popustu - obuće, odeće i aksesoara po najpovoljnijim cenama!

Na vama je samo da izaberete svoje omiljene komade brendova koje imamo u ponudi, a to su Nike, adidas, Reebok, New Balance, Converse, Lotto, Ellesse, Slazenger, Rang.

Osim ponude za odrasle, u našoj prodavnici ćete pronaći i veliki broj stvari za decu – od odevnih komada i aksesoara, pa sve do sportskih rekvizita.

Zato vas ovom prilikom pozivamo da u četvrtak, 13. juna, dođete na VELIKO OTVARANJE outlet radnje u Kragujevcu koja se nalazi u ulici Dr Zorana Đinđića, u suterenu robne kuće Kragujevac!

Očekuje vas NAJBOLJA PONUDA U GRADU - preko 4.000 artikala po najnižim cenama!

Požurite i posetite nas, jer ovakva prilika se ne propušta!