Planeta Sport širi prodajnu mrežu: Otvaramo 72. radnju u Smederevskoj Palanci!

Vođeni željom da našem tržištu ponudimo najraznovrsniju sportsku garderobu, aksesoare i opremu, odličnog kvaliteta i povoljnih cena, Planeta Sport nastavlja da širi lanac svojih objekata. Nakon Požaravca, Prijepolja i Promenade, otvaramo novu radnju u srcu Smederevske Palanke!

Prodavnica u Smederevskoj Palanci je jedan od 72 objekta u Srbiji koji svojom lokacijom, širokim asortimanom i pristupačnim cenama teži da bude omiljena destinacija za kupovinu!

Osim prepoznatljivog koncepta i dizajna radnje, koji su snažno fokusirani na funkcionalnost, kupce će čekati najbolja ponuda sportskih i lifestyle komada. Tako će potrošači mogu da uživaju u kupovini renomiranih svetskih brendova Nike, adidas, Reebok, Ellesse, Umbro, New Balance, ali i naše robne marke Rang!

U ponudi su muška, ženska i dečija sportska odeća, obuća i oprema, čime je potrošačima omogućeno da kompletnu kupovinu obave na jednom mestu.

Ponosni na novi uspeh, pozivamo vas da dođete 16.05.2019. godine na VELIKO OTVARANJE Planete Sport u Smederevskoj Palanci, na adresi Prvog srpskog ustanka 102, kako biste doprinieli fenomenalnoj atmosferi.

Povodom otvaranja Planeta Sport je za sve svoje kupce pripremila 30% popusta SVE, apsolutno SVE u radnji, a ukoliko ipak ne možete da stignete prvi dan, ne brinite se, priliku da iskoristite popust imaćete sve do ponedeljka 3. juna!

Ne propusti ovu jedinstvenu šansu za šoping i doživi novo iskustvo uz najpovoljnije cene sportske odeće i opreme!

Vidimo se!