Predstavljamo

Filteri

Najvažnija sposobnost je biti na raspolaganju

Pratim dešavanja na fudbalskoj sceni Evrope, kao i većina ljubitelja sporta sa ovih prostora, posebno me interesuju takmičenja u „ligama petice“ (Engleska, Španija, Nemačka, Italija i Francuska), navijam za klubove koji imaju određenu boju i one koji u svojim redovima imaju ljude iz Srbije (patriotski deo navijačke strasti). 

Pročitaj više

Koliko košta da se napravi par patika?

Oko Planete prenosi tekst sa sajta solereview koji se detaljno pozabavio temom o kojoj se i kod nas, a očito i na mnogo razvijenijem tržištu kao što je američko, dosta raspravlja, neretko bez sagledavanje kompletne slike, već isključivo iz ugla subjektivnog osećaja osobe koja iznosi svoje mišljenje.

Pročitaj više

Predstavljamo: Icepeak

ICEPEAK je finski brend koji je nastao 1996. godine u kompaniji koja se proizvodnjom tekstilnih proizvoda bavi već 110 godina. L-Fashion Group je osnovan kao porodično preduzeće još daleke 1907. godine u Finskoj, a danas je jedan od najvećih proizvođača odeće na celom Skandinavskom poluostrvu.

Pročitaj više

Taj ludi, ludi fudbal!

Apsolutno najpopularniji i najrasprostranjeniji sport na svetu...Više od igre... Nekima pitanje života ili smrti... Zbog njega su počinjali ratovi, ali su međusobne mečeve igrale i zaraćene strane.

Pročitaj više

CONVERSE - beskrajna priča

Jedna od američkih ikona su svakako čuvene starke koje predstavljaju najprepoznatljiviji i najpopularniji proizvod kompanije koja je osnovana daleke 1908. godine od strane Marquis Mills Converse. Od 2003 godine postaje deo Nike Inc.

Pročitaj više

8 jedinstvenih

Fudbal je svakako najpopularniji sport na svetu koji se igra na svakom kontintentu i uvek privlači publiku, bilo da igra ekipa iz kraja ili neki od najpoznatijih klubava ili reprezentacija.

Pročitaj više

Kander brend u Planeti!

Kander je najbolji predstavnik balansa vodonepropusnosti i prozračnosti obuće, koji je doveo nove generacije pametnih tkanina i tehnologija, sposobnih da se suoče sa bilo kakvim vremenskim uslovima kao što su kiša, sneg, blato, klizav ili suv teren.

Pročitaj više